Kategorier
All

De fem bedste områder at leje kontorlokaler i København

Leder du efter det helt rigtige kontor i København, som skal danne rammerne om din nystartede virksomhed, eller vil du gerne give din eksisterende forretning en solid base i den danske hovedstad? Så er der først og fremmest tre faktorer, du bør tage i betragtning, nemlig beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

  1. Hvor finder jeg den bedste beliggenhed i hovedstadsområdet?

København er et vidt begreb, idet byen omfatter såvel det historiske centrum København K som de såkaldte brokvarterer Østerbro, Vesterbro og Nørrebro samt Amager og den selvstændige kommune Frederiksberg, der ligger i umiddelbar forlængelse af Københavns Kommune. 

Dertil kommer de ydre kvarterer Bispebjerg, Valby og Sydhavnen – områder, der gennemgår en rivende udvikling i disse år når det handler om økonomi og ny virksomhed. Og så er der hele det naturskønne område nord for byen, som stadig hører under Storkøbenhavn, og som kan tilbyde masser af spændende muligheder for den etablerede virksomhed såvel som den nystartede iværksætter.

En top fem over de bedste beliggenheder for erhvervslokaler i København ville således se sådan ud:

1. Østerbro – et stateligt kvarter. På Østerbro finder du nogle af Københavns mest fashionable adresser, især omkring Ambassade-kvarteret. Med kontorlokaler på Østerbro kan du blive nabo til virksomheder så som SAP, Deltek og Cisco Systems samt rederiet DFDS og så selvfølgelig Mærsk, som har til huse på Esplanaden.

2. Vesterbro – et trendy nabolog. Vesterbro er et af de områder som gennem de seneste tre årtier er gået fra at være tæt på slum til liebhaveri og luksus. Finder du de rette kontorlokaler til leje på Vesterbro bliver du en del af et iværksættersamfund med masser af drive og vækstpotentiale. Du kan komme til at arbejde skulder ved skulder med store firmaer som for eksempel Carlsberg samt en række spændende og innovative startups. Og med en butik på Vesterbro er du sikker på at tiltrække det hippe publikum!

3. Indre By (København K). Den centrale del af storbyen er selvfølgelig også værd at tage med i denne sammenhæng. Her får du den ubetinget flotteste og mest prestigefyldte placering af dine kontorlokaler eller din butik i København. Med adresse i hovedstadens bymidte vil du kunne arbejde dør om dør med virksomheder som Danske Bank, Visma e-Conomic og Unity Technologies.

4. Amager. Uanset om du vælger at leje erhvervslokaler i Sundby, Kastrup eller den nye Ørestad, vil der være masser af tilgængelige lokaler i alle størrelser. På Amager har du fordelen af byens bedste infrastruktur i form af Amager Motorvej, Metro, Øresundstog og så selvfølgelig Kastrup Lufthavn. Del beliggenhed med verdenskendte virksomheder så som Nestlé og 3M, og afhold dine arrangementer i Business Center Ørestad eller Bella Center.

5. Sydhavnen. Byens vokser udad, og Sydhavnen danner i dag rammen om en lang række succesfulde virksomheder så som Nuuday, 3 Danmark, MAN Energy Solutions og TDC. Med kontorlokaler i Københavns Sydhavn kan du blive nabo til disse giganter, og få en af de mere trendy adresser i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *