Kategorier
All

Sådan indrettes et moderne kontor

Kontorlokaler kan indrettes på et hav af måder, og der er mange meninger om, hvor funktionelt og æstetisk et moderne kontor skal være. Indretningen kan også have større betydninger for nogle virksomheder, mens det for andre spiller en mindre væsentlig rolle. Uanset hvad kan den rette indretning af dit moderne kontorlejemål skabe en positiv forskel for både dig, dine ansatte og dine kunder.

Tænk på din virksomheds brand i indretningen

Når du indretter dine kontorlokaler, bør du overveje, hvordan indretningen passer til din virksomheds brand. I dag bruges kontorlokalerne ofte som en del af virksomhedens brand og image og er for eksempel en del af mange virksomheders markedsføringsmateriale. Det kan også have en stor betydning for kundernes opfattelse af virksomheden, når I har kundebesøg. Brug derfor tid på at indtænke, hvordan kontorlejemålets indretning kan bruges som en del af jeres overordnede brandingstrategi.

Er der visse farver eller temaer, som jeres kunder forbinder med lige netop jeres brand, er det vigtigt, at kontorlokalerne afspejler dette. Dermed skabes der en gennemgående ensartethed og genkendelighed, som vil få kunderne til at føle sig hjemme på kontoret.

Indretning med fokus på trivsel og velvære

Moderne kontorlokaler skal have fokus på medarbejdernes trivsel og velvære på arbejdspladsen. Indretningen skal kunne inspirere medarbejderne og skabe de rette rammer, hvor der både er plads til høj produktivitet og sociale interaktioner. Det kan bl.a. gøres muligt ved at finde kontorlejemål med masser af naturligt lysindfald, hvilket skaber et bedre arbejdsmiljø.

Indretningen bør også være logisk i forhold til arbejdsgangen i virksomheden. Er der behov for, at nogle afdelinger har meget kontakt med hinanden, bør det overvejes at placere dem fysisk tæt sammen. Hvor åbent kontormiljøet skal være, er altid en subjektiv vurdering, som også kommer an på, hvordan organisationsstrukturen generelt er.

Moderne og fleksible møbler giver mere plads

Et kontorlejemål giver dig et fast antal kvadratmeter, og det er op til dig at udnytte disse rammer bedst muligt. En kreativ og funktionel indretning med fleksible møbler giver dig mulighed for at bruge de samme kontorlokaler til flere forskellige formål. Du kan f.eks. finde fleksible borde, som nemt kan flyttes eller omdannes fra en almindelig arbejdsstation til et bord til mødelokalet.

Når du indretter kontoret, skal du huske at være kreativ og tænke i flere forskellige løsninger. Tænk desuden over, hvordan indretningen løbende kan optimeres, så du sikrer, at arbejdsgangene og produktiviteten fastholdes på sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *