Kontorudlejning i Vejle, Kolding eller Fredericia

Skal du leje kontorer i Vejle, Kolding eller Fredericia, så vil det kunne betale sig at læse mere om markedet for kontorlokaler nedenfor.

Der er stor udvikling inden for kontor udlejning i trekantsområdet, og der flytter i stigende grad flere store og internationale virksomheder til området. Især har Vejle udviklet sig til en magnet for IT-virksomhed som har opsat kontorer i Vejle bymidte.

Prisniveau for leje af kontor i Vejle

Priser for kontor leje (kr/m2/år)FraTil
Vejle Centrum500850
Vejle Nord450725
Vejle Syd/Vinding450725

Kilde: Sadolin & Albæk

Prisniveau for leje af kontor i Kolding

Priser for kontor udlejning (kr/m2/år)FraTil
Kolding Centrum500825
Kolding ydre by400800

Kilde: Sadolin & Albæk

Prisniveau for kontorudlejning i Fredericia

Priser for leje af kontor (kr/m2/år)FraTil
Fredericia Centrum425700
Taulov/ved motorvejen400800

Kilde: Sadolin & Albæk

Som det kan ses af ovenstående tabeller, er der ikke så store udsving i prisniveauet for kontor udlejning i de 3 byer. Det er naturligvis billigere at leje kontor lidt uden for byerne – lige på nær området ved motorvejen i Fredericia, hvor det er lidt dyre at leje lokaler, da de er mere eftertragtet på grund af de gode logistiske muligheder.

Traditionelle kontorlokaler

Søger du traditionelle kontorlokaler så henviser vi til Lokalebasen:

Se kontorlokaler i Vejle

Se kontorlokaler i Kolding

Se kontorlokaler i Fredericia

Kontorer i et kontorhotel?

Et alternativ til et traditionelt erhvervslejemål er at leje kontorer i et kontorhotel. Her får du mere fleksible lejevilkår, så du kan flytte ind og ud som du vil, og ligeledes udvide eller indskrænke lejemålet løbende som virksomheden udvikler sig. Vil du læse mere om kontorhoteller/kontorfællesskaber i Vejle, Kolding eller Fredericia så henviser vi til Kontorfællesskaber.dk:

Se kontorhoteller i Jylland

Totalomkostninger for erhvervslejemål

Bemærk at ovenstående priser kun er for leje af kontorlokaler og ikke afspejler de samlede udgifter forbundet med at holde kontor i Vejle, Kolding eller Fredericia. Disse anbefaler vi at du selv beregner på baggrund af vores guide “Omkostninger ved erhvervslejemål“.